Lir

Kul med lite lir idag jag, arvin och jim hoppade in i ett korpen lag och fick kliva på en förlust mot WT´s gäng några goa 93or med orken att slita 2x20 som kanske inte vårat lag hade, hahah. men de var fan rätt ball ändå och få lirka lite boll ändå! Hatten av till 93:orna!


Barca lirar ikväll och zlatan gör liga debut om jag inte hörde fel kul för zlatte för han är blatte:E <3 piltre


Yousteki guest starring (Y)

Ni läst rätt. Arvin här för att fylla ut i det annars relativit tunna skrivandet. Men vad jag ska fylla ut med är ännu oklart. Jimpan sa att jag skulle finna orden. Vet inte. Känns tomt.

Kan säga att Thoren nu, nästan, kommit igång på allvar. Ser rätt svagt ut på närvaron men det är med förståelse. Pjäser som Henkos och Jimpan ser onekligen svaga ut i år. På pappret ser inte helt oväntat undertecknad starkast ut. Som fjolårs vinnare talar inget annat för att jag själv tar hem priset för bäst närvaro på Thoren, men det är på pappret det. Schemat är då inget jag kan skylla på med lediga fredagar, en lektion på tisdag och torsdag sedan några gya sovmornar. FETT!

Har inte mycket mer att säga just nu, kanske kommer ett mer kreativt inlägg någon dag framöver. Behöver lite tid att tänka, att samla mig, så att säga.

Nu blir det föda och sedan eventuellt åka och beskåda Finn och Jim lira lite fopppooll i tältet. Tror det blir fint.

You stay classy, Skellefteå.


Skolan!

Nu är skolan igång igen! Känns inte speciellt bra vi har lite nya lärare på skolan osv! inga konstigheter! unga dumma såklart!

Nämen mycket gott! nu har vi matsal på skolan, kul kul matsalen heter Proppmätt tror jag, fyndigt!

Vi köpte lite jiggas idag och tog det lugnt gottsnack det var alltfrån mig nu blire deeeewta xD!


^^^


From Russia With Love!

Vi har alla vaknat upp med något speciellt i fickorna eller något som du inte kan förklara varför du har det på dig dagen efter fest, kan dra ett exempel ur min egen arsenal där jag vaknade upp och höll om ett stort rött stearinljus! Det var långt, ja säkert 45cm minst. Det roliga är att jag fortfarande inte har en blekaste vart jag fann ljuset kom från även om jag har mina misstankar. En nära vän till mig var med om en liknande händelse nu i helgen. Han vaknade upp med en hamburgare i fickan! Inget konstigt med det tänker ni? Det som gör historien mer absurd är att han aldrig befann sig på MAX/frasses! Märkligt!
Det slutar inte här gottfolk, bakfull och hungrig som han är när han stoppar ner labbarna i fickan på jakt efter cigaretter så finner han då burgaren och tar beslutet att äta upp den. Mycket märkligt!


Klassar napa?

 

Peace, Jimpan


Jag hatar matfesten.


Jag måste gå emot strömmen och säga att jag faktiskt hatar matfesten, har inte ätit bra mat på snart 2 veckor! Vi åt ju bara ute i cypern, och i skolan får vi rikskupponger, och nu så slänger mamma pengar på mig och vill att jag ska fara dit och äta! Nej för satan ge mig husmanskost och mjölk!

// Jimpan

Sjuk

Sjuk !!!Gokväll'

Tjena moss!

Idag har jag inte gjort speciellt mycket så care!


Igår vare förfest hos hogen hela cypern-gänget + hogen då! Alltså jag, jim, ludde, arvin och till sist Ejderhäll. Jag lämnade där efter klockan 22 nångång för då skulle jag hem sen träffa elin, de andra fortsatte sitt festande och drog sedan ut på station! Ejder flyttar till Norge och Mo I Rana, 1 september! Så jag sa hej då till han osvvv!!! Ikväll blire chilllllout.mine.nu! Har just käkat en fet kebabsandwich som var riktigt jäääääla gyyyy!


Station igår!

/Jim


Fredagsmys?

Jaha då är det slutet på denna vecka som har gått väldigt snabbt fram. Krafterna är återhämtade och livet går full fart framåt! Dagen började med lite aerobics med skolan för att sedan glida vidare med youstekis och hans nya körkort till isstadion där vi klev ut på dagens första ispass. Varade dock inte länge på grund av den otroliga kyla som flöt omkring inne i hallen. ikväll luktar det fest! Våran bank jacke marich ihman tar klivet och höjjer både sin ålder och sitt bankonto ikv sjukt kul! Det kommer väll vara en liten hemkomstfest/farvälfest/födelsedagsfest lite blandat sådär. Själv som leader över killarna är det vikigt att samla ihop gänget och känna trygghet inför en kall vinter. Därför skickar vi iväg dom killar som är svagast till en veckas extra semester för att komma tillbaka starka inför året. Ikväll kommer vi gå in med en frasse-brasse  inställning på station och visa hur man gör för att liva upp dansgolvet. Gäller bara för dem med rutinen nu att kliva fram o ta insiativet.!

LL News! ***

Goda news är att Micke bergwall och Guggeluuuu ansluter till resan Ayia Napa 09^2 Gottsnack! Nu väntar skolan i 30min sen hem igen haadiizzz!

Här ska ni vandra i det goda vädret!
Bergwall följer inte med eftersom det går ett rykte om att BARNFAMILJERNA börjat ta över Cypern!

Där!

har vi dem!GODA NYHETER!!! *****

EFTER ALLT DET GODA SNACKET SKICKAR THOREN ÄNNU EN TRUPP TILL CYPERN, AYIA NAPA. Denna gång bara på 8 ben och inte 10, men det är 8st otroligt starka ben.

Vilka skickar vi då? JO

Jesper 'HIDGETAN' Högdahl
Anton 'BERRKA' Berggren
Jakob 'MARICH' Öhman
Jesper 'JEPPA' Johansson

De har fallit smaken att fara tillbaka och göra stan ännu farligare än när vi lämnade den och hur det slutar, det får vi väl se men det ryktas iallafall om att Jacke Marich Öhman har 1 MILJON på kortet, och att det ska spenderas en hel del stålar där nere i Napa. Skumpa, Ostron, Shots & Sol är väl de som lockar mest och självklart söta flickor som också ska få sig en twist när marich sätter studs med cheesen.

Vi går iallafall officiellt här på bloggen att de åker nu på måndag och är hemma nästa måndag!

Hoppas ni får det GÖTT
**** ÄNNU ETT HETT RYKTE ÄR ATT MICKE BERGWALL OCH GUSTAV LUNDMARK ANSLUTER SIG TILL RESAN!!! Gott snack! säger jag haaad
/finn

HOG!

Alla vet att han är slut, men snart är han stark då han kliver in i Världen igen den riktiga Världen alla vet vilken Värld jag snackar om börjar på dubbelW och slutar på dubbelW här är våran alldeles egen Hogen! Som vi välkomnar tillbaka till EAST och Älvsbackastrand efter en tung sommar hos King!
Imorgon KL 08:00 kommer stålpungen och hämtar mig och många andra som ska hjälpa familjen att flytta in i deras nya lägenhet välkommen HIDGEEEEE!Här är våran BadBoy!Här kommer han att bo i det gröna!
/FINN

We alla fly away.

Efter att ha varit sjukt slut ett tag så är jag tillbaka på the old dusty road igen, det känns mer än bra. Med mig hem från cypern bär jag på erfarenheter var av jag gärna (vissa delar) delar med mig av till mina medmänniskor. Vi har haft det sjukt bra med ett stekande väder och otroligt mycket festande och en hel del snusk för min del.

Finns ändå en del plumpar som bör nämnas i sammanhanget.

- Ensam singel bland boysen utomlands? torrt
- Svininfluensan, vi hade den allihop men överlevde kriget med hjälp av Sprit och cigaretter.
- Var är vår AC? det kokar på barbara.

Jag och sjöström gjorde också varsin tatuering, ja ni hörde rätt. Det är ingen henna tatuering uten en riktigt som man får leva med.
Jag har Lindberg i kursivstil på handleden, mitt dito Sjöström har samma fast givetvis sitt eget efternamn!

Ejderhäll flyttar till norge i dagarna, mycket trist! Han var vår ledande prisjägare i cypern och var en friskfläkt!
Anton kommer vara saknad i stan minstsagt.Förkörk!


Peace// Jimpan

The beat kicks, the night starts rockin'

Godmorgon!

Arvin ringde just och det verkar som att man ska glida ner på matfesten och ta en lunch, trevligheter sa Peter. Vilka som dyker upp är berggren våran gamle skribent och jag tror att han kommer fråga om en ny chans här på bloggen, jag såg tämligen igår att han verkade ha suget kvar och vi vet vilken god skribent han är men får se om han frågar om en tryout. Hogen då? Jo visst fan ska hogen med men hur slut är du inte hogen? Jajja det löser sig då du kommer tillbaka på EAST!!!!
En otroligt jobbig sak är att det är arbetare här och renoverar om i köket NU igen(?) det verkar aldrig bli klart... Hammare och Spik, c(:


Såhär känns dagarna för oss alla nu!


Volbeat -Sad Mans Tongue-
/FINN

Kul, gott snack!

Kul och gott snack skulle man väl kunna kortfatta jims resa till Cypern. Han har lärt sig mycket på denna resa!

Checklista:
*Varnad att blivit utslängd från hotellet -CHECK-
*Varnad för andra gången att bli utslängd från hotellet -CHECK-
*Varnad för trejde gånge att bli utslängd från hotellet -CHECK-
*Lärt sig rökringar -CHECK-
*Lärt sig göra rökringar och sedan blåsa en röksträng igenom dem -CHECK-
*Lärt sig bakåtvolt -CHECK-
*Lärt sig att man ska tänka längre än vad näsan räcker -CHECK-
*Lärt sig att man inte ska göra hastymoves och bli lurad -CHECK-
*Tatuering -CHECK-
Super onödigt men vem fan bryr sig ville ba visa den här bilden egentligenJim sätter BF från partybåten i ett par-jeans!

Ändringar här på bloggen!

Som ni ser släpps en bomb nu bara några få dagar efter resan från Ayia Napa, våran gamla men nyaste skribent på bloggen Anton Berggren har fått lämna men självklart tackar vi Anton för hans starka inlägg men dock för få för våran policy. Som ni också ser har vi valt att låta Ludwig Von Luchten fått testa på att blogga här på broderna. Vad vet vi om ludde förutom att han är våran Leader? Jo det här vet vi!

*Hans vän där nere kallas för (pappa balo)
*Han har flickvän
*Talang i fotboll och allt som har med boll att göra
*Far: Globen
*Mor: Kattis
*Syskon: Linus och Emma


Det ryktas om att våran gamla gästbloggare Arvin 'STEKI' Yousefi ska testa på att gå in som en riktig skribent men detta är ännu bara tomma ord som man brukar säga det är ingen rök utan eld...

Välkommen Ludwig Von Luchten! Ludwig kommer att ta hand om mestadels skvaller men även lite om hans privatliv dvs jullan/fotbollen och sjävklart hur det är å vara LEADER/Finn

Tryout?

Hallå gott folk.. Efter ett flertal mörka veckor på denna blogg så fick styrelsen tillsammans besluta att låta anton berggren flyga iväg och söka en ny bostad. Men genast är Fimpen och Seastrom ute efter en ny kandidat. Mitt namn är Ludwig  Von Luchtenstrom och kommer att under några dagar få jobba mig in under en tryout.  Vikigt att veta är att jag inte är här på bloggen för att ändra utan att tillägga. Efter en tung men sjukt rolig resa ute i gatorna på ayia napa så är vi tillbaka vissa starka vissa mindre starka. Skolan har börjat om för dom flesta förutom för oss där thoren fortfarande förhandlar med lite elever som ska fylla ut skolbänkarna innan vi kickar igång skolåret. Nä nu avslutar jag mitt första inlägg o tackar för mej /L.L
Fr.V - Sea, LL, Sara, Frasse & Ejder

Va gör vi? Nu kör vi!

START


Efter en otroligt tung men härlig vecka i Ayia Napa har man dragit på sig en ordentlig "sjuka" men passar inte det perfekt då slipper man fara till skolan! Igår var jag med elin, madde och arvin var ett tag sen man träffade de 2 tjejorna. Vi berättade allt som hänt från resan och lite till, efter det såg vi Léon som alltid sitter med bringet i sig. Efter det skjutsade elin hem mig till min käre mor sen gick jag å la mig.:D Om ni vill se lite mer bilder på oss från Cypern gå in på facebook och sök upp mitt namn(Finn Sjöström) eller Arvin Yousefi, men det är inte alla bilder ÄN men de kommer upp eftersom, ja lovar!!

Vi som tog oss viljan att resa var följande: Finn Sjöström, Anton Ejderhäll, Ludwig Lindström och Jim 'FimpeN' Lindberg. Jim går nu under namnet fimpen eftersom han lyckades suga i sig 2st Limpor Old Navy under resans gång och man får inte glömma att Old Navy innehåller 25st Taggar och inte 20st som i ett vanligt Gesch pack.

Detta var allt från mig nu på morgonen får se vad som händer idag men om jag inte minns fel så ska jag vara med elin senare så det lär ju bli naaaaaaaajs iaf!!:)Bjuder på en bild på våran allas egna Pablo Galvarino


Peace & Love!
FINN
Måste fixa fram bild på min och jims gaddning, jag vet inte om vi nämnt det men vi har faktiskt tatuerat oss i Cypern!

Tastar lite folk på Hotellet!


Synd att vi inte filmade den bättre omgången!

Lite bilder från Cypern (Kommer mer)


Jag å arvin

Jim sjunger karaoke

Ejder kör stenhårt på GrabbarnaGrus!

Ejder stekandes vid poolen

Ludde å jag

Jim på en restaurang med amerikanskt-stuk.

Jim och Ludde busted!Arvin

Håller om hogen här!

sygt


GGGGG

GyttGöttGott&GrabbarnaGrus

Tillbaka till verkligheten!

Vi är nu tillbaka från Cypern. Veckan har varit kanon fy fan va kul vi haft det! (Y)! Det blir inget långt inlägg, sömn väntar bilder kommer givetvis ut i sinom tid


tst

Hej

Ha en bra resa killar!

/B

When love takes over!

asdsaSoon!

Snart lämnar vi skellet och kliver ut i värmen fyfan va gött de ska bli detta blir ett kort inlägg för nu ska jag se film!!! GNITE!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Kalimera!

Att ta ansvar är något min gode far tragglar om, åter & åter. Jag såg att jim letat i timmar efter sitt pass och imorse då jag vaknade kom jag på, just fan frey är i Stockholm och har alla mina pengar(?) på sitt konto dårå.. ahapp vad jag man nudå? Jag vägrar gå till pappa och säga det nu iosf skulle jag har gjort det för ungefär en vecka sen men då var inte frey borta heller så nu blev allt helt stört...


dsa
Neeej han har inte råd!


/Finn!!!!!!!!!!

Stop pretending, don't deny!

Jag fick panik imorse, jag fick inte en vanlig lindrig panik heller. Ni ska få veta varför.
Jag är rätt slarvig av mig det är jag, men att jag åker till Cypern nu på söndag och inte brytt mig leta efter passet likar kattskit. Det tar nämligen exakt en vecka att få passet. Letade hela morgonen, från när jag steg upp kl 9 fram till nu halv 12 och TILLSLUT! På ett högst osannorlikt ställe fanns det.
Vart var det då? Jo i en vinterjacka som hängde ute i förrådet! Sedär ja.
Jag var minuter ifrån att sätta mig i bilen och köra till luleå och bränna 1000kr på ett tillfälligt pass, som jag dessutom inte skulle kunna använda vid senare resor..

Jag vill bara hjälpa er, håll koll på era ID-handlingar!

/Jimpan!

kalispera

asdsa
Det där + massa sol fyfan va kul!

newbie


ss mid!

asd
Fan va gött!

Spelguden slår till igen!

asdsad
Den behöver ni inte fatta!

Men att ta 160 sekunder i detta spel!

*Klicka på spel för att spela spelet!


mornmorn

Igår tog Cypern-gänget ett sista krismöste innan vi drar iväg. Vi såg en go rulle välpassande var den verkligen Sällskapsresan Kanarieöarna, alltid lika go efter filmen splittrades vi och vi for hem till var och sig. Nu har man börjat få upp pulsen lite innan vi åker det känns bra!

Just nu sitter jag och gör en liten överraskning till de andra som far utomlands, tro inte att ni ska få veta vad det är innan vi kommer utanför Sveriges gränser=D!


Yes!

asd
En bild från danmark! Fin eller hur?
/effienen

Riskettan(?)

Nä gud vilken kurs otroligt onödig och dyr, även fast jag inte betalar själv!

"Kim ska på en fest på andra sidan stan, tycker ni att Kim ska få låna bilen av sina föräldrar?"

1. Kim får låna bilen
2. Kim får inte låna bilen
3. Kim får låna bilen, om han lovar att sova över där festen håller hus.
4. Eget förslag!

Jag blir absolut mycket klokare och tar ansvar i trafiken och säger nej till droger jepp ni hörde alla droger, för nu är t.o.m kaffe en drog enligt körskolorna! Men å andra sidan skulle man dricka kaffe om man håller på att somna bakom ratten(?) Dubbelmoral utav Kursledaren otroligt vanligt!

Älskar också att se folket som är på denna kurs som tycker att de är så vuxna och nickar med och ler och skakar hand med varandra. Ofattbart hur barnsliga de låter när de ska använda sig utav ord som de icke kan bemästra, nu menar jag inte att jag är någon språkprofessor. Men att säga att tjejer kör försiktigare än killar men inte säkrare? Är inte det samma sak att vara försiktig och säker sen tvärtom sen kommer de på sig själva att de inte kommer ihåg om de var säkrare eller försiktigare.


SUR? Nej inte alls!
Besviken på att man inte behöver ta körkort längre utan man kan ta ett straff å köra utan körkort istället! Då slipper man sitta och lyssna på en dönick i 3.5timmar och betala en miljon för inget! :DDDKul kul!

Vaknade av att Arvin slog en pling och sa att han var utanför och var sugen på en tennismatch! Challenge Accep wait for it asdasdVi tog oss äran att fara och lira på Alhemsplan efter en rafflade historia gick jag segrande ut ur matchen 6-2 i Game.

Nu blir det en dusch sedan blir det att dra med arvin på risk1an i 3 och en halv timma.. tungt!

Kul är det också att Von Luchten rakad av håret! GILD! För er som inte sett kolla Gårdagens Norran(?)
(?)


Va sker ikväll?

Kollade just klart nyaste Entourage fan va gött!

asd
Ari Fucking Gold


/finnnn

Riktigt jävla SG!

JA NI HÖRDE SURGIBB!

asdsad
Var å lira minigolf med arvin, elin och madde det var inte roligt gud så segt å långtråkigt... Tog sjuor efter sjuor! wiou!:D
Efter det drog vi på dallas å keka littt gott! RISK1an imorrn tast!

It was really only you

tja var ett tag sen jag skrev men jag skyller på vädret! Idag var vi ett par grabbar som drog och lirade volleyboll vid campus, mitt lag bestående av Jag, Lundberg och Fed vann relativt övertygande! Sanden var dock riktigt grovkorning så alla fick  små äckliga, irriternade sår under fötterna på köpet. Nu är det mindre än en vecka kvar, ja ni hörde rätt. Cypern. Resfebern börjar göra sig påminnd efter en mycket lång väntan, ett sista krismöte är allt som är inplanerat innan!


Ses på plats?..
På återseende/ Jimpan

Dött som i graven!

Jag vet det är dött! Men det kan inte hjälpas det fina vädret och de underbara flickvänner vi har här på bloggen som stoppar allt skrivande, jag hoppas ni förstår! BRA de gör ni! ;) Det händer inte mycket just nu men om en vecka drar jag och goagubbarsgäng iväg till Cypern, Ayia Napa och det ska bli ett kanonavslut på sommarlovet! Just nu laddar jag upp en video på en god vän vid namn Michael som dansar lite Michael Jackson inspirerat + robotpoppin' i dykardräkt! Underbar show från Michael!Välkommen hem! Arvin YoustekiMJ!!

/finn

Sång till Stina!


You are my Kryptonite

Måste börja med att be om ursäkt! Bloggen har varit död ett tag nu men vi får försöka ändra på det! Har lärt mig att lägga in bilder från mobilen till datorn (snabb?), nu händer det saker. Därför kan ni vänta er bilder framöver. Jag vet att ni gillar det. Ni sitter där hemma i mjuksar och doppar limpmackor och gnäller över all text. Mer bilder skallar folket. Mer bilder ska ni få.
/Jimpan

tst


RSS 2.0