Bullet

Hehuuu

Vilket väder vi har fått i Skellefteå!! INTE DÅLIGT!

Idag har jag inte gjort så mycket men efter mat i trädgården om dryga 40min så går snacket om att jag och jim ska fara och spela lite tennis efter det blir det säkert en film med lite fölk osv! kewl!

asdasd

Iam no superman

Varmast i Sverige, se där. Vad är det som ger oss denna ynnest? Man ska väl bara tacka och ta emot antar jag.
Idag har dagen spenderats i gott sälskap i både boviken och i falkan, det gillar vi!

Imorgon styr skutan mot krok. Det lär bli mycket sol, bad och jag ska även försöka ta ett par bilder! hör och häpna!

godnatt, Jimpan!


En glad berggren

Tjeeenare, ikväll har vi varit och kört gokart. Tyvärr blev det en 3:de plats för mig. Men det roliga som hände ikväll var att jag plussade 2900 kr i poker. Mår riktigt som en kung just nu med 3000 som ligger i mina jeans:):):):):

hade bra, hidi
peeengar

(Tomt)

Oh jäklar vilken smälla idag!
Nu går jag ut i solen igen!!!!!

asdasd

BB = Brunbränna eller BildBomb!

Jag vid en kokande källa i staden Furnas!


asdasd
Bubblebubble
asdsad
asd
asdas
Grymt skön strand men tyvärr är solen täckt utav moln! (Pappa sätter ut en pinne för lite Varpa)
asdsad
Torrfrillz

HideNSeek!
asdasd
En Tjockis typ första eller andra dagen i solen =D!
dasdsa

xD--- FACE

Den ständigt kaxxande hunden som inte var så stor och stygg som han själv trodde!
HOTELLHUNDEN!

Det finns ännu mer bilder som säkerligen kommer att komma upp förr eller senare! Men nu ska jag röra mig mot Andra sidan älven och se vad den har att bjuda på! Stay black!

Va? R.I.P eller R.I.S

Stora nyheter idag! Michael Jackson är död R.I.P men vad gör det? Den största nyheten är väl att jag är tillbaka på fastland igen. Jag har ju tämligen varit utomlands nu i en vecka och fått känna på Azorernas klimat, vilket inte var världens absolut varmaste men det var många upplevelser och bilder kommer självklart att komma upp här på bloggen.

Det känns otroligt skönt å vara hemma igen det blir lite jobbigt när man far och är med sin pappa och bror under en längre tid utan internet(haha). Dag för dag kanske är något om jag ens kommer ihåg allt(?)

Dag: 1

Bila ner till Stockholm jag och pappa, BILKÖ i 2 timmar innan vi stannade i Älvsjö där min faster bor, frey var redan där och hade övernattat eftersom han var i Jönköping på datorspelsfest dagarna innan. Hemma i Älvsjö blev det nästan att sova direkt och upp mitt i natten för att köra ut till Arlanda.
Dag: 2(Anländning)
Planet gick segt 5 timmar tog det från Arlanda till Ponta Delgada huvudstaden på Ö:n Azorerna väl i Ponta Delgada så tog vi en buss ut till Capelas som låg på andra sidan utav Ö:n, KL 15:00 var vi i våran bungalow i Capelas på Solar de Conda. Regnet piskade mot det tunna "inferno-taket" och jag var orolig om vi skulle få någon sol. 15:30~ Somande vi alla in och vaknade upp nästa dag(?) -1 Dag alltså!!
Dag:3("Costa del sol")
Dagen började med dis på morgonen ett dugg utav regn och tårarna på mina kinder sved vart var solen egentligen? Dupont Dupond kom med våran hyr-bil så vi kunde fara ut på Västra-sidan utav Ö:n. Kommer inte ihåg exakt vad stället heter men vi kallade det iaf Costa Del Sol solen lyste och äntligen kom första smilet på resan! Det tog ett tag innan vi hittade stället med sol men när vi väl gjorde det så blev det iaf bra!
Dag:4(Inte det här vädret igen)
Dag fyra var det inget super väder av vad jag minns vi kikade in lite vattenfall och tog lite bilder osv!

Hahah alltså!

Jag kommer knappt ihåg något mer jag väntar på att frey ska lägga in bilderna på datorn sen får de tala för sig osv!
Resan har iallafall varit avkopplande med mycket kortspel och dålig portugisik-TV(INGEN HÖJDARE)

Doritos och Corona är en HIT!

dasdasd


MorningSunshine

Hej ännu en härlig dag is coming! Sweet. Idag ska jag,ludde,julia och michael till luddes stuga och /bada/sola/fiska under dagen, kommer bli awwwwsome! Dock så är min rygg i stort behov av solskydd. Får lösa det det där.
Michael Jackson är död, haha jag kunde egentligen inte ha brytt mig mindre för- 1, jag gillar inte hans musik 2- trycker att det är fel att "ligga" med barn! 3- han ser ut som skit. Men ändå, det kom väl som en bomb antar jag.


Senare ikväll så blir det att kolla på fotbollen med grillat och öl hos David, sweeet.
Blir nog fest där också vad det verkar!
Ses säket;D

/Jimpan!


Out of line

tjenare, jag och Michael var återigen och lirade tennis på morgonkvisten. Även idag drog jag det längsta strået och vann enkelt i 2 raka ;D Blir nog att dra mot mannheims och chilla och kanske med ett dopp. Hoppas på att GG och arvin följer.
PEACE!

jimpan

Fortfarnade pansarpung.

Ja ni hörde rätt, pansarpung. Alla killer vet vad ajg snackar om så det är väl bäst att jag förtydligar för kvinliga läsare.
En pansarpung uppstår när pungen utsätts för iskallt vatten, det är inte svårare än då.
Dagen: 09.00 så öppnade jag en burk kick-ass och spöade upp Michael i tennis, svårt?
11.30- Lunch
13.00 fotboll,bad,solning och mys med grabbarna på kyrkholmen. Ni bör notera att Pansarpungen gjorde sig påminnd igen.
17.00 middag
18.16 skriver detta
Senare- Mot snaken för att kolla på SoccerManiaq aka U21 Vm, coolt!

Haha och nu så ringde finn och lämnade en raport från "Portugal" tror närmare bestämt att han befinner sig på någon ö utanför, men iallafall. Dom har det bara gytt! Bortsett från att vädret inte varit 100=/ lät verkligen som att det varit fram och tillbaka! Dock så har han nya upplevelser som han kommer att dela med sig av vid ett senare tillfälle.

Got 2 Go now, Cya/ Jimpan!

Hagel.

Återigen så har naturen visat vig vara allt annan än barmhärtig, hann ta mig circus 100 meter innan haglet öste över mig som en "blixt från klar himmel".. Tråkigt.
Jag har valt att döpa mig nya polare (magen). Namnet är Vita Vinden.
Jag döpte den Vita Vinden av 2 anledningar, 1- Den saknar den sköna tan som den förtjänar, 2- Den är inte längre fast.. Om det tar vind ute, ja då är Vita Vinden med och fladdrar. U get it.
CYA mvh Jimpan

Snart får jag möta värmen igen. Ses i Agiya napa!

Dagen

Sola, foboll, strå, träning, italien vs brasilien och film (My Best Friends Girl) REK AV hoogen
Allt hadees / Begg5


God morgon!

Hej! Det vackra vädret håller i sig, du är en konstig prick solen men ack så välkommen!
Har just varit ute och tagit en snabb runda, det får räck för nu. Tar dagen som den kommer, visst känns det som en sån dag;D off for Fringe/scrubs peace

Best Regards, Jim

 Vi har skaffat en katt, Rocky är namnet.

Dagen efter 4

Hejsan, mår förhållandevis bra idag. Har varit ute och löpt under några vidare problem så det är säkert bra! (Y)

Igår var vi has David, kvällen bestod av Öl,grilning,fotboll, vi spelandes fotboll och senare någon barkfest! Det får helt enkelt duga:)

Jag gillar inte svikande tenniglirare, tror jag tar mitt pick och pack och flyttar till båstad! Haaades // JIMPAN


Då var det dags igen!

Äntligen, nu under midsommar samlar vi trupperna hos David för grillning, öl och inte minst fotboll! Skratt och dans! Beger mig mot Coop nu i jaketen på gott grillkött:)
Peace/ Jimpan!


Midsommar

Nytt firande och nya möjligheter. Imorn blir det nog CHOOOVAS som samlings plats. Måste skicka en stora hälsning till denna grabb soom bjuder på sig själv, sitt hem och han själ. Blir att grilla, se sweden vs italiaanoo och dricka lite bar3 kanske. Kommer nog bli en bra start. Vad som händer sen vet ingen... Men man får ta det som he kommer.
Ikväll blev det fotbolls tittande med några grabbar. Under dagen blev det Centrum med marich. Kul att britt öhman var på bra humör och pejjade lite fina kläder till jake!!! Själv blev det en skabbig skjorta från carlings. Måste också säga att vi träffade jesper högdahl också. Grabben hade stigit upp kl 6 och arbetat för att sen dra vidare mot körskolan och ny utmaningar med lassee:) Stark jeppe

Allt för mig, hadeeeÄlska Luleå Hockey Xd

Lost and never found

Hejsan vänner, i avsaknaden av Finn så förlitar sig bloggen på att jag ska föda den med inlägg! Ska se vad jag kan göra!
Har börjar löpa igen.. och det känns verkligen inte bra! Efter 3/4 av broarna idag så var det slut med krut, ni vet hur det känns, bröstet värker, mer än sura uppstörningar ska upp och jag har fått  blofblåsor under båda mina hälar! Eat some of that..

Nudå, ja igen aning! hoppar verkligen att Arvin håller sitt löfte om att dra och lira tennis:) Men återigen så är det min kamp mot konditionen som stoppar mig i dessa events. Är endast stark i 1 set.

Borde också försöka hinna förbi pappa.

Go Champ

/JIMPAN

Vad gör man?

Vafan ska man hitta på med detta jävla kukfitthorväder? hohoxD
I alla fall väckte jesper mig nyss, hade tänkt sova hela dagen pga det dåliga vädret. Men en stressad jesper kliver in och säger att han körlektion börjar om 10 min och han måste låna min cykel. Haha för att göra mig lite gladare lägger han en granit portion white på min sängkant. hah=P
Så nu blire att göra keeeebab och sen kanske slå igång en rulle..

Jag vill också önska sjöstrom en bra resa, det är du värd.

GRATTIS TILL 60 000:-

GRATTIS!
Rasmus, Frey, Björn, Johan & Christopher!
Det var ni värda gratulerar!
asdsa

Bilden är tagen från fragbite.

1:20 = Glädje!


Fallen Leaves!

God eftermiddag gottfolk! Veckostarten har lämnat väldigt mycket att önska, vädret kunde knappt vart sämre och det måste vara mer än bara jag som råkat ha ihjäl en spindel! Vi bör lida dagar som dessa.


Idag så har jag förövrigt försökt ta tag i den dalande formen, for ut och sprang en "tuff" broarnarunt!
Det slutade med ömmande kropp, den slutade med lunch åter i mun. Jag vet det låter otäckt men tycker vi kommit förbi småsnacket. Jag vill att vi ska kunna gå rakt på sak. En hel hall doftande eller stinkande av spya som varit upp och vänt.

Det kallar jag glamour.

Behöver en truckerkeps!

Fuckyou/ JimpanDåligt!

Det är trevligt vanligt dåligt på bloggen just nu, är det kanske det tråkiga vädret ute som gör att man inte skriver någonting? Igår iallafall så var jag å lirade tennis med arvin, jakeö å micke sen for vi hem till linnea och spelade ?evighetsspelet? geni som tillslut micke vann men jag tycker att jake var värd vinsten! Vi var iaf där till kl halv 3 sen så for vi hem sen blev det sängen och idag har jag inte gjort något förutom flyttat från mamma till pappa och på torsdag bär det utomlands!

asdsad

Dans!

hehehee


Koperia + Klipp = GO GO GO! :)
http://sendables.jibjab.com/view/21nrI2TJA9U7cKcA

Medverkande: Jag, Öhman å Höken!

RP

Slarver
asdasd

Dagens snabbis

Innan nörd-brillor blev hippt. Varför var det då bara nördar som hade nörd-brillor. Är det som att bara veganer har stuprörsjeans? Jag är i behov av detaljer från gårdagen, mycket fattas!
/JIMPAN


För vi har tagit studenten >>>>

Haha halloj hej tjena tja!!!

Idag har jag varit och firat frey som tagit studenten GRATTIS GRATTIS! Det blir ingen sommarskola förresten! Tyvärr! haha gud så skönt! Ehmmm ikväll blir det grill hos jimply med goa gubbar arååååååå! Hoppas på lite finare väder ikväll bara! =) Om exakt en vecka drar jag utomlands med pappa och frey det är en ö-grupp utanför Portugal som skall besökas Azorerna eller Asorerna tror jag det hette iaf, kommer bli stenmysigt=)! En bra början på sommaren! Gud så glatt! Ska steka lite dewta nu hadeee (god mat)!!

2000-talet

tjylyly! ÄNTLIGEN STRÖM PÅ RUMMET!!=D

Igår lite sneare kom jag, ludde, arvin & micke på att vi skulle lira tennis det tog oss nästan 2 timmar att fixa ihop allt för att sedan kunna lira=)! Det blev en finkamp med mycket känslor 1-0 till micke och ludde i set. 1-1 och sedan 1-2 till mig och arvin! sedan 3-2 Tårarna var nära men vissa höll dem inne! Det gjorde inte micke och ludde de grät av glädje vi delade på en sticka och for hem! Riktigt kul kväll vi fick t.o.m se kameler=)!

Vi börjar väl med rollerna då!

The Leader
asdsadsaInte okej!

Renoveringen i lägenheten har gått skiiit! Kökets golv är paj ena toan funkar inte sen så har jag ingen ström på mitt rum det är ju rätt kul NOOOOPE!

Var på stan med min kära mor idag (nu när man inte har någon ström kan man ju passa på att gå ut) iaf så köpte jag lite krimskrams:P


Väl efter stan!
Så blev jag förföljd utav 2st en man och en kvinna(tant), som ville ha pengar utav en kille som inte ens har ström hemma? Vad tänkte de 2 tiggarna när dom frågar mig efter pengar "oh my god" citerar jag tanten då jag sa att jag inte hade några pengar. Sen är det säkert eran son som spelar dragspel på stan hela dagarna srlsly far till tandläkarn.

OLEOLE

Skönt med sommar nu i alla fall. Just kommit hem från skolan med otroligt mycket inspiration. Hur kommer det sig må tro?
Jo för att Berkblood klarade matte provet idag och slipper sommarskola. Det var en otrolig lättnad att gå ut från klassrummet med ett G i matteb.

Tyvärr måste jag meddela att Jesper högdahl fick vifta med den berömda flaggan. Bara efter några minuter insåg paajken att andragradsevkationer inte var något för honom. Så Thooren har fått ett till nytt namn som ska glida in på sommarskolan. Det finns redan tunga namn där som Jakethesnake, Ludwigvonluschtenstion och många fler.
Även jag(Finn) kan släppa bomben att jag går sommarskola för att skriva ett prov i matte!!Bjuder på en badbild från Mallis.

Hejsan

Jag och Sjöström drog och kikade lite på Arvins match, måste säga att det vare en väldigt beige historia som nästan kan liknas med damfotboll! Skärpning myckle! Efter det for vi och micke mot tennishallen är en av broderna ( Berggren ) huserade på Center Courten med tunga slag, minst sagt underhållande!

Gårkvällenx2

Igår blev det vilda slagsmål här hemma hos mig(Finn). Det var först lek sen blev det allvar!


ROSTADE FRALLZ!

Tja alla läg1! Just nu är vi hemma hos mig jag och några till ;D kom just hem från olearys=)! Var väl rätt schysst där ikväll inte super mycke folk men! här är en bild från igår!


sadsad
LAGBILD!


Sverige vs Danmark

Gårkvällen vart ganska trevlig ändå. Lite tungt i slutet när vi andra satt där vi 3 nere i köket och festen var ganska död. Men vissa hade det kul uppe i olika rum, sånt gillas :)
Inte det minsta bakis och nu bär det av till seastrom. Vi ska grilla och se sverige danmark som spelar ikv. Antar att alla andra förutom jag kommer dra upp flaskan idag igen. Men BERGGgren har lärt sig av sina misstag förutom när det gäller att hälla i sig alkoholhaltiga dricker dagen innan match. Så det kommer bli mycket chips och cola för min del. Har faktiskt seriefinal imorn mot medle som kommer bli en otroligt bra match. Är ni sugen att dra dit och se en snurrfint eller två så är alla hjärtligt välkomna

15.00, Sörvalla  Sunnnanå vs Medle.

Nu blire en dusch och sen fara på ica och köpa mat till ikv, Ha en bra kväll alla. Sen hoppas vi på vinst mot Danskarna...


Skolwin!

Mustaschkampen

FINASTEKILLEN
dsadsad

Helg!

Nu är det helg igen och det känns grymt bra! Skolveckorna går fort så in ii! har inte så mycket mer att säga! Kul att berggren spelar bra i poker iallafall! Hadnnnnnnn

Jimpan After Dark!

Vet inte vad det är med mitt skrivande, det har gått i lås. Jag sökte insipration, solen kom. Jag försöker på nytt men då kom hösten igen. Björkarnas grenar utanför mitt fönster knakar betänkligt av vindens tvära kast. Jag övervakar spektaklet. Grenens kamp mot naturen, denna gång är grenen starkare. Det finns förövrigt ingen anledning för mig att sitta vaken nu. men smattrandet på min ruta gör det omöjligt att ens försöka sova. Bara tanken på sömn gör mig irriterad och tvär.


Jag jämför mig med en artist som fått scenskräck,  för er och era solbrända ansikten ska jag dock göra allt för att slita mig ur skräckens argsinta klor.

Bara för er.

Jag kan och jag vill.

MVH Jim!!!Inte vanlig!


Äntligen!

VARNING FÖR STARKA BILDER!Äntligen är den borta, den förbannade leverfläcken som har satt stopp för många hugg på beachen här kommer lite bilder från operationen jag och min gode vän karin gjorde hemma tack karin för operation och stöd!

dsadsad
sadasd

Akke & Micke =D!

Akke & Micke är hemma det känns så här!


Dröm

Inatt drömde jag att jag var utomlands men att hela Skellefteås ungdomar var där jag blev helt förtvivlad i drömmen och började springa längst en väg jag trodde jag hade rest till grekland men jag såg en skylt där det stod Madrid jag fortsatte springa längst vägen men kom bara tillbaka till Hotellet och stället med allt skellefteå-folk, helt plötsligt stod jag i en kö för att checka in på hotellet sen får jag en fråga av en snubbe i kön ska ni ha frukost eller? Då ställer sig jim upp från ingenstans och säger vi ska inte ha nån jävla frukost! Sen vaknar jag upp och är ledsen för att hela resan var förstörd!


I sommar åker vi ett gäng grabbar till Ayia Napa på Cypern cya!
dsadsadsaLördag se upp!

Norrland mot Rasism Demonstration i Skellefteå 6/6 På nationaldagen, den 6 juni, kommer Svenska Motståndsrörelsen (SMR) till
Skellefteå för att sprida propaganda och manifestera. SMR är en nynazistisk organisation som bildades ur VAM, vitt ariskt
motstånd och kämpar för en vit revolution genom gatukamp. De har gjort sig kända som den mest brutala och hänsynslösa bland
Sveriges nazistiska organisationer och flertalet aktivister är dömda för grova våldsbrott. Vi samlas i Skellefteå på nationaldagen för
att demonstrera mot nazisternas försök att etablera sig i Norrländska städer.

Arvin Yousefi SE UPP! på lördag!!!!!!!

Ett rykte går att Akkew kommer vara på plats och slåss för glatta livet!

Hejhej!

Idag har vi spelat upp en pjäs på skolan, jätte kul!

Det känns bra nu Akke Westermark och Micke Bergwall är vid liv, de har överlevt gran canaria underbart! Hoppas ni haft en skön semester det var ni båda värda. Hoppas också ni haft massa härlig europeisk sex och inte bara dansat med bögar;)! Ikväll blir det grill och dryck för nu är det sommar på riktigt! Förresten sasse börja använda större kläder du är så fet! :'((*** ... Nu ska jag göra lite lunch had!

/finn


Tillbaka i bloggvärlden, men bekymrad...

Hej nära och kära. Måste först säga att efter alla spekulationer om vilken blogg jag skulle hamna i, som nu äntligen är över känns skönt. Blir inte lätt när man får erbjudande från massa olika bloggar ex. Juulan.se, Fluu.blogg.se och annaholmstrom.blogg.se

Roligt att se bloggen formkurva har stigit senaste dagen ( undrar vad det beror på?) I alla fall kommer det bli "kuligt" att blogga med finn fimpen seastrom och Jimtherocker. Har inte så mycket intressant att säga mer just nu. Kan berätta att kvällen spenderades med jakob och stighäll. Cola,rape,Chilicheezeedoddels och tv tittande fanns det otroligt mycket av.

Som rubriken säger så är jag bekymrad. Nu snackar vi inte om att bänken väntar imorn mot rönnskär eller att Marcus Rosenberg har problem med baksida lår. Nää nu snackar vi Micke Bergwall och Axel westermark som inte kommit tillbaka från utlandet? Går rykten om att de redan skulle varit tillbaka i måndags men de varken svarar eller dyker upp på skolan. Så vad har hänt? Ja det finns många alternativ

1. Dött
2. Fängelse
3. Missat flyg
4. Bergwall har skaffat brud och bestämt sig att bosätta sig på G.canaria
5. Extremt bakis, så ingen orkar varken svara i tele eller skola
Själv hoppas jag på 4:an. Skulle vara roligt för chazze att få bilda familj redan nu. Men det var allt för mig ikv

Hadelöv

Mr. Brightside

Jag gjorde en fruktansvärd upptäckt, av en händelse så såg jag en lapp på kylen. Den löd- Jim Tandläkaren Juni 12..
det är dagen efter vi går ut. Att det är klockan 9 på morgonen gör inte saken bättre.


I hope I give you hell!

JIMPAN

Äntligen!

Idag välkomnar vi Anton 'berrka' Berggren till broderna. Våra förhoppningar är att han ska bidra med mycket felstavningar och klädmode. Anton är född 1991 i en förort som heter Spånga som ligger en bit utanför Stockholm.
Berggren kommer göra sin debut på bloggen ikväll, så för saaatan missa inte det!

BRODERNA
sdsaf

=
SANT
Goddag

Tja alla!

Fett gott idag asså=D! käkat skrovmål så jag är rätt smäääääääääl idag har vi tagit det lugnt på skolan det känns verkligen som att det är sommarlov redan nu! Nu ikväll har jag varit hos mamma och kollat in hennes ny renoverade lägenhet :) eller bara badrum/kök och hall:P men det blev ju bra iaf! så det är ju kul det!! Sen måste jag säga att en utav våra grannar med smeknamnet sasse måste börja använda en större tisha detta går inte du är så fet asså

afasfsaxfa
Sasse get laid pleeeeeeease!

RSS 2.0