Tandvärk

Tjenare, sitter ute i solen med laptopen och steker. Men det kan fortfarande bli bättre.. När jag vaknade imorse förstod jag att allt inte var som det skulle med min mun. Har börjat växa en sån där ondjävel längstbak som jag gissar att man drar ut!

Fest hos David igår, rätt skönt måste jag säga mycket sol som fan!
Jag är grymt tom på ord så jag får la bjuda på en bild istället.

Om någon vet när det där var på återkom gärna!

//JIMPAN

Vackert.

Vill börja med att gratta våran Jesper Högdahl Olsson som dagen till ära bli 18! GRATTIS!
Blir ev för boysen att dra mot skogsvallen och se moröns match, ludde startar ju idag;D
+ Mopedjäveln ska äntligen säljas
+vädret
+bira ikväll
- ( ? )PEACE/ jimpan

Skrattar bäst som skrattar sist!

Otroligt skönt att Fcb lyckades ta sig samman och slå ett lamt Utd igår! Det kommer garanterat tysta alla ni som håller på United för att Beckham slog några snygga frisparkar för 10 år sedan ahah=DD

Way to go Messi!

 Off för lite bowling nu faktiskt, re-match mot farsan efter de många förlusterna i diverse bollsporter..
Han måste tas ner på jorden.
Han har storhets.

//Jimpan10

Man-U!

Blandade åsikter på bloggen HOPPAS på MAN-U!!!


sdsds

CLCLCLCL

TjenaMOSS! Champions League finalen idag! Ska avnjuta den hos banken=D Nu äre ba att hejja fram ett ruggit starkt Barcelona mot segern=D ska la bli kul=D

Fräls igen andres!
Jimpan

Jappjapp

En lektion idag, sämst väder = GIBB


asdasdSungha Jung!

Sungha jung é imba, han é så go så att man får rabarbersvaj!
Ostekig?

Billie Jean


SKRATT


asdasd

Skola(?)

Vet inte riktigt vad jim talar om när IG:n ska bli G:n? Allt han menar är att VG:n ska bli MVG:n för vi ligger inte på någon låg nivå inom skolan! I veckan är det brännbolls turnering mot John-Bäver, där vi får se Mr. Högdahl slå homerun efter homerun men jag tror givetvis på att John-Bäver vinner turneringen!


asdasd
2st livsnjutare!

Plugga?

SAp alla! Nu i bårda skoltider är det hög tid att spänna musklerna lite.Naturligtvis inte bokstavligt utan då det gäller skolarbetet. Just därför hittar ni stora delar av Thorens Krisgrupp ( Arvin ) hos jacke ikväll för plugg! G ska bli VG och Ig ska bli G! Lets get it on!

Bara vi som är skoltrötta?

Best Regards, Jimpan!

Visa Vilja Fnatic

Idag blir det något speciellt känner jag!

Dagens outfit:
Tröja: freys fnatic-tröja och
Byxor: jackes JLindeberg shorts som troligtvis är fake
Skor: Löpardojjor med märket adidas med vitasocks
GAME ON!
asdasd
asdasdas

Supersonic speed!

TjenahejhallådärHEJSAN

Näst sista skolveckan det är väl inte så jäävla dåligt det?=) Idag fick vi tillbaka vårat Matte nationella som gick helt okej för att vara jag 4 poäng från VG och jag blir nöjd, jajja! Gött väder ute också sen har berra kommit hem också så i helgen blir det ju såklart ett litet litet ja nivet där i skebolokalen jaa exakt! ;) |FeSt:P| å |SkEt:P| bara bullar seriöst! grattis till Sverige som vann Nations Cup igår mot våra grannar i Finland! Kul för storebror som fick göra debut i landslags-tröjan! GRATTIS


Just nu är jag hemma på lunch eftersom jag har franska på måndagar och alla andra hinner dra och käka utan mig! KUL
Förresten så lobbar gamla goa ESL in 4000 tusen spänn in på kontot till veckan great!

asdasdasd
Tja ala finn hEr!

She's so high!


En gammal goding!
/FINN!!!

Sorg!

Nu är det så här att Jesper 'höken' Högdahl lämnar mig på Norrböle för annan ort! Det är stor sorg att jeppe lämnar mig, men det är en ännu större sorg att vi inte kommer ha någonstans att vara nu på våra hemmakvällar!:( Så om det är någon där ute som känner sig träffad på Norrböle området kontakta oss, du ska ha minst plats för minst 8 man och en +42tums tv i favör.

sadasda
Här flyttar hogen in!:(

Ikväll händer det inte så mycket, poppar en påse popcorn och streamar lite soda sen är det kanske game on om jag inte misstar mig! UFC Undisputed sitter i xb0x1 och det betyder LIR!
fdgdfgdfg
/Finn!

Dagens ord!

Cavejob


Förklaring: motsvarigheten på blowjob men på en kvinna

Exempel: Sverker gav Malin ett cavejob efter att ha pullat henne

Länge sedan sist, så vi dammar av ett dagens ord!

JLI

Tjenatjena!

Mycket trevligt igår! sent påkommet men team 24 lever, och det är det viktigaste.
Brödernas tankar går idag till ingen mindre än allas vår jesper högdahl, mot sin vilja tvingas nu Jesper packa banankartongerna och röra sig ut mot kroken.. All heder jesper!
Han har nog också satt foten i klaveret om vi ska vara ärliga. Lukten bör vara svår att bortse för anki och stålpungen!, tyvärr..

Vi kommer att uppdatera med lite bilder från vårt kära hemmakvällsställe senare under veckan för att ni ska få en klar och tydlig bild på hur en hemmakväll ska spenderas när Thorénarna får bestämma!

HADET/ jimpan


TRY

asdas
Ikväll är det ^

BUSINESS <3 BRODERNA = SANT

Tja alla goda nyheter!


Idag ska jag ner på stan och köpa mig ett par rejäla skor så min fot blir bättre(!) Jag har tämligen fått en överbelastning och jag haltar som bara den! Krymplingen är namnet jag går under just nu och det känns ju sådär! Gårdagen tillbringades hemma hos våran allas egen tano med arvin, berggren & öhman! kulkul! Vi träffade även några tappra hemma hos mig å gg, jim, ludde och michael! TT aka Tungtrupp är väl det första ni tänker och jag kan inget annat än att hålla med! En shoutcast till berggren också som vi har tänkt värva hit till broderna en tryout behövs inte för han har visat stor potential på tidigare bloggfronter så vi ska få snurr på kajutan här på broderna sen så ska berggren utomlands idag till inget mindre ställe än mallorca så vi hoppas från fina bilder costa del sol!


En presskonferens kommer att hållas  12-13 imorgon bitti med vilka som börjar här på broderna så stay tuned!
(Frågor och svar imorgon bitti klockan 12 och en timma framåt)Akutella bloggare: Finn 'sjölla' Sjöström, Jim 'Limpan' Lindberg
Eventuella kanditater till bloggen:Arvin 'Yousteki' Yousefi, Ludwig Von Luchten & Anton 'berrka' Berggren
Är ni sugna på att börja gästblogga? Kontakta inte oss för vi skiter inte bara lite i er helt jävla fitt seriöst! =)! PUSSåKRAM


asdasdas
KUNG I BAREN

Nordic Light Beach Soccer 2008


Väcker minnen i sommar går thoren mot slutspel!

kubb 
aaaa
Kubb igår och det slutade med förlust för mig och arvin, det är aldrig roligt och förlora men på sättet vi gjorde det är det förargligt men efter det så blev det lite andra spel som vi krossade i :D!Tired

Tjena!

 

Har ni någon gång fått soppatorsk i bilen vet ni, ni känner hur motorn börjar gå ojämnt, sedan ger gasen inte längre efter för din fot. Du rullar allt saktare och saktare. Precis så kände jag mig innan jag just tog mig in på rummet och planade ut på den nybäddade sängen. Här kommer jag nog spendera min kväll. Det förtjänar jag efter en tuff dag i skolan.

Oj vilken pissbloggare jag blivit. Ursäkta läsare. Ursäkta.

me/ jimpan


Ukraina - DTS-CUP

11:30:
Promenad på väg till Chatrix Internet-cafe.

Mogen frey efter donken
http://www.rakaka.se/index.php?news_id=10131
Om ni vill kolla lite mer vad som hände i Ukraina :)!

HAHAHAHAHA


Tjenare!

Hejsan! får nog sköta bloggandet på egen hand i några dagar nu när Finn dragit till Ukraina. Går nog bra. Blev fotboll ikväll med grabbarna på planen vid Ica kvantum, dessvärre så fick vi stryk mot några andra snubbar men skit samma!=D

Bad old news

Old news javet, men the papa of poker har avlidit!väldigt tråkigt för spelet att den så underhållande spelare har strukit med!Vila i frid Doyle Brunson!
Keyboard cat=D!GODNATT SES IMORGON!=D!

Kyle needs a kidney

HEy ho!

sap! Är mer slut än det som borde vara lagligt, ber därför om ursäkt! Kom hem från mönstringen igår! När jag for till luleå för att mönstra så gick jag in i det med en nypa sund skeptisism men jag har faktiskt blivit positivt överraskad!=DD

Slutade med att både jag och gugge men största sannolikhet är befäl i mainkåren nästa år! Jag får svar i augusti så vi får la se hur jag tacklar det då, om jag nu kommer in dvs..

Peace! / JimpanUKR

Tjenatjena!

I veckan sticker jag iväg till Ukraina och staden Dnepropetrovsk, när man far till ett sådant land som Ukraina då gäller det att tänka på att en människas liv inte är mycket till värde så man får passa sig att visa sig ute! OCH varför väljer jag då att fara till Dnepropetrovsk, JO för att mina gamla lagkamrater i ett datorspel behövde lite backup(?) NU tänker ni datorspel jaha? Resa? Mhmh joo faktiskt det går att tjäna cash på datorspel och det har jag gjort under en längre tid närmare bestämt 3 år, för ynka 4 månader sedan la jag ner datorspelandet och började göra annat istället såsom GÅ UTANFÖR dörren ungefär. Men nu gör jag alltså en liten semi-comeback som jag hoppas går vägen för då blir jag 15000:- rikare! och slipper ens tänka på att jobba en enda sekund i sommar! :)
Slutsats : Datorspel rox!


sadasd

/FINN!!!
TALANG ROX!


OJ

Helo´ sitter vid datten nu på morgonen fast jag inte har tid, illa! Ska iaf till luleå och mönstra..
Tro nu inte att jag är något vis är sugen att göra lumpen men jag har fått höra att man får böter om man inte dyker upp? aja bara att fara och kämpa =)

Är det någon som var hos anna i urs igår som saknar en hatt? <(^^,)> haha den var på mitt huvud imorse när jag vaknade upp med lätt panik i soffan  ( ? )


Snarlik hatt ^^

=))


Sten skön kväll igår det gillar vi! te alla (Y)! lyssna njut whatever lev!

_FREDA_ på LÖRDAG

Igår blev det en relativt lugn kväll, kikade hockeyn med jim som inte gick sten bra för sverige men det var väl kanske inte så oväntat. Ikväll blir det annat och om jag inte misstar mig så tar vi oss ut till ursvikens kordinater och hissar flaggorna för ikväll då ska det bli andra trevligheter! Nu idag blir det väl att specca lite KODE5-matcher som spelas i Ryssland nu! Hejja hejja! Sen är jag otroligt fast på mina egna låtar i spotify så det vore guld om någon kunde länka sin spotify-playlist i en kommentar där nere relaterad fest kanske!?Jim räddade ett liv igår!

Friday Night Lights

Idag har vi haft Nationella i Engelska B Läs/Lyssna Delen. Tyckte den var helt okej, inga större problem med den! Igår blev det inga skor som jag skrev utan det blev käk på trekronor med jim istället, sen for vi till hogen och såg Sverige vs Tjeckien som slutade 3-1 till sverige och det var ju riktigt kul då för vi följa dem i semin mot canada om jag inte har fel=D! Ska se om jag kan traska ner på stan idag och hitta mig lite ny grejer! =)

sdsadas


Dagens ord!

BRUNK
Förklaring: En variant av självtillfredställelse genom att dra i tarzan samtidigt som man pissar.

Exempel: Jörgen var så sugen men samtidigt pissnödig att han inte kunde hålla sig. Så fort han kom in på företagets toalett började han brunka.


aasdasd

BRUNKA?

Besulad!

Blev besulad på mina skor under Valborgsmässoaftons kvällen :(! Så nu har jag endast ett par FF (FakeFoppa) och det känns ju så där att gå runt i dem, så idag hade jag tänkt fara på stan och se om jag kan hitta mig ett eller två par schyssta skor.

Soppatorsk och foppatofflor
Barnen nersjunkna i tv-soffor
Ordning o reda, lådvin på fredag
Kunskap från wikipedia
!
Ungefär så känns det just nu.


hhhh
Ett par svarta och ett par vita skulle väl inte vara helt fel


slash! Finn me fejkfoppa!


CHUCK NORRIS

dasddsad
Chuck Norris’ hand is the only hand that can beat a Royal Flush.
 
Chuck Norris does not sleep. He waits.

!GODNATT!

CAT=(

cat

jacke

aaaaaaaa
Jacke bjöd på pizza igår! <3

Marich

Tjenare alla läsare!=), fick äran att gästblogga på broderna...känner mig enormt hedrad av detta uppdrag och för dom som inte vet vem jag är så heter jag jake marich,även kallad banken,,det snackas om att jag är skellefteås rikaste 91 och jag måste hålla med om det..$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
Bjöd gänget idag på dallas(440kr),kände att dom behövde det efter en tung helg med mycket festande..I lördags var vi o förfestade hos mig de kunde ha slutat bättre men kvällen slutade bra ändå!


 Så här ser jag ut på helgerna...med en kääll i handen

gästblogg

Känns just nu riktigt bra. Jag, jaken, berggren, arvin hogen och nuvarande kaptenen sjöström sitter och krigar på italienska, vi känner oss egentligen svaga eftersom att vi inte är så bra på italienska, men vi är iaf starka på mindjolt.

Det är snart dax för lunch, blir dallas idag, Jake bjuder i vanlig ordning, ( han är skellefteås rikaste 91a).
I övrigt så är jim svag idag, dyker väll upp efter lunch. Men han har dispans eftersom att han nu lirar poker på betsson. Jag har hört att han gör sig en jävla massa pengar så det är väldigt roligt för han.
Avslutar med ett citat :

- Jag har då aldrig sett någon springa upp en puck i krysset ?
( Dick axelsson efter att han och bremberg rullat in på urusla 14.04 på 3000 meter)


!!

Hemma från hvetet! hahah tyckte denna var rätt rolig! http://www.home.no/adr/paradiset.jpg
asdasd

Dagen efter 3

Lugnt idag, skönt att man inta hade en lika fet hangover som sist=S
VI var på squashen och firade GG 18 bast!=D (grattis) Sjukt skönt med bad och bastu!
OFF dor tha sun now

/jim

RSS 2.0