gingers

tada! lungt.

händer inte spec mke nu. tråkigt med sveriges förlust, såklart. roligare var dock kanada-ryssland.

kan även berätta att förberedelserna är klara och vasaloppet (öppet spår) inte alls är långt borta för mig och mina kompanjoner. redan före tuppen på lördag åker vi iväg för att kriga oss igenom de härliga 90 km. känns väl lite blandat. sedan blir det london med skolan några days, sedan baba över helgen sen hem. IFALL NÅGON IDIOT UNDRADE, ALLTSÅ!

nä. hejdå.

btw, på tal om london och fula människor.


jag och madde diskuterade just om detta är fejk eller allvar. visst är det fejk? Eller hur? eller ? va? nä? jo!
/ARV

!

Helgen förbi och fin vecka med mycket kunskap att suga in väntar. Inspirerande! Lördagen blev ju lite slopad, men det är sådant som händer ibland.

Här hade det redan börjat gå lite utför, och snabbt gick det!

// Arvin xD

löknani

Gya tider!


sho aaaasssss!

Ere ok om man laxar in ett gott gammalt inlägg?!? Bra.   lyssnabrexxx

Just nu är det ingen skola för oss thorenare utan det är APU i 4 Veckor. Jag själv(Finn) har tillbringat 2 veckor @ JC. Det har varit TWO[2st] rätt lugna veckor inte alltför mycke slit och det är ju gött de, trevliga arbetskamrater kan tilläggas. Men eftersom jag bara fick vara där 2 veckor så söker jag nu ny prao och det gör jag såklart hemifrån! Så nu är det lite vila!!=DD hehuuu:** ♣ ♥ xD!

Ett party på Nocks xD! Har tagit det väldigt lugnt med alkoholen på senaste vilket är väldigt niiice, men i helgen var jag ute på nocks med jimpan 2st såkallade brats utav okänd som inte gillade thai_larsa vilken thai_ming att han inte gjorde det vi stod å sjöng lite i kön... :/ konstigt. MÄRKLIGT!

  

På Alla♥Dag var jag å elin å käka sen for vi till ursviken å ba tog de luugnt(Y) jag har lovat elin att vi ska fara på aquaspa å köra någon såndär dubbel-massage-skit! Men de va stängt på söndagen sen så har dom typ helt fullbokat så de sket sig ju så vi får se hur det blir med det:)!

/finnpzoutbrex


BRA FART!

Känns som mina compadres dött här. Förstår Jim. Han har mycket att stå i nu med träning och mat. Men Finn? Är du bara helt jävla slut?

Hur som helst så har det varit en trevlig liten helg med diverse aktiviteter. Fint väder och gott folk kan väl allt sammanfattas med. Sen idag så har även jag och lilla Madde tagit oss upp i fin tid och hivat oss ut i spåret på Vitberget. Till en början gick det lite halvknackigt när det t ex. skulle besegras en liten kulle (snöboll) som tydligen blev en utmaning och den klassiska bakåtåkningen var ett faktum för Madde. Men sedan gick det bara bättre och bättre faktiskt, även fast det ibland blev mer promenad än fart och fläkt. Det blev en fina 9 km som också toppades med en underbar vurpa i en backe signerat Madelene Sundström, men sådant bjuder hon på menar hon.
Måste sen bara lägga ut denna härliga bild när jag krossade allt och alla
i bowling i torsdags. Ni kan här inte se Maddes score, men hon kom ett
bra antal pinnar efter. "Vinna" är Anna (som bara skämde ut sig med det
där namnet) och "Emman" är Emilia.

xD

DÖTT -.-

Händer inte mycket här, som vanligt. Händer heller inte mycket i någon av våra liv faktiskt, kan jag säga. Många pjäser som börjat gå lite mer irl. Så blir det med många plikter!

I helgen har jag och Maddan testat på att bo lite tillsammans där man måste handla, laga mat, umgås och sådana saker. Hon tyckte jag bar mig konstigt åt och menade att jag hade beteende svårigheter i affärer. Märkligt tyckte jag.

Sen vore det nice med sommar och ledighet med kära vänners sällskap varje dag som kväll. Utomlands? Heeee!!! Mer än så har jag inte på hjärtat, förutom att jag har varit/är sjuk, så jag slänger in några goa bilder jag kommit över. Ev rip yzf.


Tight ass.


Slick! Vet att många saknar det. Särskillt Madelene.


Gode Ejderhull!


Söta.


Vi kunde ha gått långt. Jag och du. Du och jag. VI!

// ARVINNNNN:):):)

RSS 2.0