RIP xD

xD

mycket dött här faktiskt. ev rip broderna? har dock inte hänt mycket sedan sist, basattnivet.

igår var det dock lite festligheter som jag beskriver med denna vackra bild på våran stand-in-leader:

gode! äntligen fick han bära C:et, som han väntat! gjorde ett bra jobb med tanke på omständigheterna.

idag var det lite bakis-bad på edda med nära och kära i form av emilia, anna, hidch, madde (alshammar) och gode thea! det kändes bra och vi fortsätter på det spåret med lite mys hos anna ikväll. basattnivet.

HERRÅ :) xD

// ARvIn The 0ne(Tw0) -.-

Ping-Pong och törr-P

Softish. Har varit rätt aktiv idag, och tycker jag borde få en belöning i någon form. Var en stund på lek-timme på skola, tugg i spåret, fixade praktik på Willys (= ett helvete i 4 veckor ev), lirade brallorna av madde i ping-pong, käkade torr pasta på 3kronor, såg hockey med familjen Sundström och sedan bara myst!

Imorgon bär det av till E-Stockholm för att träffa min baba aka Habib. Hoppas bara min nya cylle till Dracen kommer innan nästa vecka xD


bra

/ Arvin : )

xD

Länge sedan man såg Jim faktiskt. Undrar lite vart han är. På skolan? Näheru. Men men, vill i alla fall gratulera honom till körkortet som han förtjänade. För visst har du tagit det? xD Vet dock inte vad det ska ge när han snart inte kommer att ta sig in i någon bil längre...

Btw, så går det tydligen rykten om att han bor på gymmet nu för tiden. Bokstavligt talat alltså. Han har tydligen fått en specialbyggd lägga på övervåningen som är anpassad för hans snabbt växande kropp och absurda matintag. Ska enligt starka källor ha kostat över 10 millar, men som enligt 360 bara är en investering i det goda. Så då förstår man varför man inte ser grabben så ofta. Vill ni se Fitness-Jim in action så är det bara att gå in på 360 vilken tid eller dag som helst så kommer han garanterat ligga där och pumpa. Dag in och dag ut.
- That´s my life, säger Fitness-Jim som av okänd anledning bara snackar engelska numera.


Hann ta en snabb bild innan Jim la sig igår. Odeffad!

O'a'O aka Over and Out.

//Arvin.

!!


Bra morgon!Igår kväll blev de hos Jake son of bengt, det blev lite spel Jeopardy som jag lyckades kamma hem efter en tuff kamp mot SkarveN. Efter det blev det lite kortspel sen vek jag och Arvin ner oss och for hem vi är quitters! Eviga quitters!

Vaknade 05:00 inatt har fått en jevligt gy start på dagen bestående godfrulle å dylikheter!

♣ Gött! ♣

(INTEMINFRULLWALD)


 

 


 

/FINN♥HAHAHAH


Dorsin!

 

1kg mjöl den kan man inte få nog av!


Catja!

Fan va nice att PH är tillbaka då kan man göra nånting mellan speltimmarna så att säga.!!!111111!.!

Iam back.


j

liv1

tillbaX. ser att det varit dåligt med Finn och Jim här på bröderna. kan jag förstå!

hsh, var en grym tripp till Avan med ett härligt entourage och fina människor. stannade även en natt till med Madelene och hennes följe som bestod av lite familj, släkt och andra undersåtar.

slänger upp några starka bilder som Gugge fångade.


champagnefrukost.


igen.


husbondens tron.
xD


hidg och thea var inte sugna på bakis-mys.


sist men inte minst - PETTER! sjuk man som deltog i en tre-spoon.

sen blev det också lite filmer. delar med mig av två som jag fastnade lite extra för. den första kan jag inte riktigt hitta den roliga som Gustav definitivt gjorde.


nu blir det skidspåret med gode hidg. starkt!

/Arvin.

RSS 2.0