Pure power

Att bo ensam suger är inte så flashigt och kul dom det verkar, nä snarare tvärtom. Ge mig en diskmaskin, ge mig en tvättmaskin, ge mig en kock och varför inte en buttler. Förbannat. I min brist på att laga varierad kost så har det blivit en del av mitt nya supermellanmål. Kvarg, funligt och bär. Kvarg tänker ni? ser ut som creamfresh men luktar sämre. Kvargen + funlight och omrörning i 2 minuter har ni världens bästa yogge, lovar! 250 gram kvarg = ev vanlig portion innehåller hela 12gram protein per 100gram. det ger mig hela 30 gram fin protein på ett litet smarrigt mellanmål. Betänk att yougurt nästan är utan protein och mest bara fetter och socker, inte min supermix inte.

VÄL SMAKAT


DEN LILLA HORAN

Jag gillar den här horhärvan som Benzema och Ribery har hamnat i.
Om man nu får besök av ett luder som vill ligga, varför skulle man be om att få se legitimation för att se om hon är gammal nog?

Speciellt när hon ser ut som hon gör.
"Nja, jag vet väl inte det jag. Kan jag få se leg först?" känns väl inte som något folk frågar horor generellt, utan man utgår ju från att det är i sin ordning.

Lite på samma sätt som man inte direkt får och frågar varje taxichaufför man åker med om han verkligen är gammal nog att få köra bil.
Man utgår ju liksom från att kommer han i en taxi, så har han körkort. Det tar man ju för givet.

Samma sak när du går på ett flygplan. Du springer ju inte in och kräver att få se att piloten verkligen har åldern inne att få flyga.

Men det är ju det som är så tragiskt med många icke-svenska länder. Att det inte är tillåtet att ligga med folk under 18. Tacka vet jag Sverige där man valt att sätta åldern till 15. Då blir det så mycket lättare att hålla sig inom lagens ramar.

För så här ser man inte ut under 15 iallafall. Tack och lov. PobertP

pz jimpan


Kommentarer
Postat av: syster din

flytta inte...

2010-08-03 @ 00:06:19
Postat av: Anonym

det där var helt seriöst det dummaste vi hört i våra liv. Förr tyckte man att du ändå hade dina ljusglimtar, men nu är du ju bara helt genomruttet dum.det ger ingenting att ens motivera varför, för det är uppenbart att du aldrig skulle förstå.

2010-09-21 @ 01:06:30
Postat av: Karin Petersson

Tycker mycket om det du skrev! Skojigt att se en del schyssta grejer och inte bara det vanliga grejerna som man kan se om varenda dag. ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0