Vi är tillbaka, starkare(?) än någonsin !

Broderna är tillbaka för en stund, tyvärr var det en inte heltidsanställd som tog tag i det. Jag (Gode) har fått en deltidsanställning här på broderna. Vilket jag ska försöka ta vara på så gott som möjligt !

Ikväll vankas det праздник vilket förhoppningsvis ska bli otroligt roligt. Kvällen startar hos Jim "Fitness" Lindberg. Sedan bär det förmodligen av mot boviken där i princip alla ska vara verkar det som -.- .

Vilka är vi då ? Vi är 5 starka killar som valde att ta en lite lugnare och lite bögigare förfest pågrund av sluthet.

Startuppställning :

Jim "Fitness" Lindberg : Som efter en fest igår trots allt är pigg idag och redo för nya äventyr. Kommer mest troligen att falla innan förfesten är över, men vi kommer självklart att hoppas på att han tar sig ända till boviken, detta får tiden utvisa.

Finn "Stiglitz " Sjöström Kommer direkt från en vistelse i Ursviken, mer taggad än nånsin, kommer nog att få se en Finn på ett sätt vi inte sett honom förr, kan inte sluta annat än guld.

Anton "Fort Knox " Ejderhäll Otroligt slut i morse, hemkommen 06:00 efter en grym efterfest, tänka backa öl ikv (?) men som vi alla förstod kan man inte backa ett par kalla. Hurvida han kommer få i sig ölen kommer att vara viktigt för utgången av hans kväll !

Jakob "Osten" Öhman Jakob har lång lång semester, samt att han var nykter igår så han är mer redo än någonsin brighten kommer göra underverk för öhman, kan dock få 2 olika slut, han kan hamna i vassen eller så går han hem som en kung.


Med denna bild tackar jag för mig !
Kommentarer
Postat av: Arvin

Helt underbart! Nu finns det gnista, jag tror jag orkar resa mig igen nu. Tack!

2010-07-18 @ 12:40:57
Postat av: Juulan

Nytänkande kul!

2010-07-18 @ 14:33:30
URL: http://juulan.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0